Eiland De Oevers

Heerlijk buiten, aan het water!

Ook het derde Eiland van Sion is gemaakt voor bewoners die hun vrije tijd het liefst op een bootje of aan het water doorbrengen. Net als op de twee eerdere eilanden liggen alle achtertuinen van de woningen heerlijk aan het water. Zo spring je vanaf je vlonder zó in je bootje en vaar je Rijswijk, Delft en het Westland tegemoet.

Hollandse polders, romantische boerderij-stijl

De architect heeft zich bij het ontwerp van dit eiland en de 51 woningen laten inspireren door de Hollandse polders en boerderijen.

Dit vertaalt zich in pittoreske inhammetjes van het eiland, een romantische boerderij-stijl van de woningen met prachtige Louvre luiken die open en dicht kunnen, hoge puien, hier en daar een toog, kopgevels voorzien van (onderhoudsarme) latten en veel gebruik van natuurlijke materialen. Dit alles draagt bij aan een landelijke uitstraling die ook weer terug te vinden is in de Harnaschwetering, die even verderop ligt.


Interesse?

Bekijkt u dan het beschikbare woningaanbod en neem contact op met één van de makelaars. Ook kunt u zich als belangstellende registreren. Dan nemen de makelaars contact met u op.